Dakbedekking in Zoetermeer

Hester Dakwerken, uw dakdekker in Zoetermeer, is gespecialiseerd in het leggen van diverse soorten dakbedekking. Er zijn veel verschillende soorten dakbedekking die allemaal geschikt zijn voor een andere toepassing. Als u wilt weten welke soort dakbedekking voor uw pand het meest geschikt is, kunt u in Zoetermeer of in de omgeving van Zoetermeer een beroep doen op ons dakdekkersbedrijf. Wij informeren u graag, zodat u de keuze kunt maken voor de dakbedekking waarvan u het meest profijt zult hebben. Welke soort dakbedekking het beste is voor uw pand, hangt in eerste instantie af van de vorm van uw dak. Voor platte daken is andere dakbedekking geschikt dan voor hellende daken. Heeft u een hellend dak? Dan bent u het beste af met dakpannen of leien. Voor platte daken heeft u een ruimere keuze, waaronder bitumen en EPDM.

Dakbedekking en lood- en zinkwerken

Het werken met zink en lood is een ambachtelijk werk. Het vereist een bijzondere vakmanschap om deze metalen te bewerken en toe te passen. Ons dakdekkersbedrijf uit Zoetermeer beschikt over dit vakmanschap en helpt u graag met uw zink- en loodwerk.

Als specialist voor uw zink- en loodwerk kunt bij ons in Zoetermeer dan ook onder andere terecht voor:

• Aanleg en onderhoud van zinken dakbedekking
• Herstel en vernieuwen van zinken dakgoten
• Reparatie en vernieuwing van loodwerk

Wij vertellen u graag meer over ons zink- en loodwerk en de mogelijkheden voor uw dakbedekking. Neem daarom voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.