Dakisolatie in Zoetermeer

U zult geen spijt krijgen van het plaatsen van dakisolatie. Lees hieronder alles over de voordelen van dakisolatie, over de kosten en over de verschillende mogelijkheden. Direct meer info over dakisolatie in Zoetermeer of een afspraak maken? Onze dakdekker in Zoetermeer staat u graag te woord. Hij vertelt u precies hoe de isolatie van uw dak in zijn werk gaat. Ons telefoonnummer is 010 - 600 11 94. Bel ons gerust.

Dakisolatie: de voordelen

Kostenbesparing is het grootste voordeel van dakisolatie. De kosten die u kunt besparen kunnen variëren van tussen de €400 en €800 per jaar. Dit zijn de kosten als er wordt uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3 gas. De gasprijs verandert natuurlijk altijd, dus op basis van de huidige gasprijs kunt u zelf nog wat gaan rekenen. Daarnaast heeft dakisolatie nog de volgende voordelen:

  • Het vergroot het wooncomfort.
  • U stoot minder CO2 uit omdat u minder gas nodig heeft om uw woning te verwarmen en helpt daarmee het klimaat.
  • Het verhoogt de waarde van uw woning.

Dakisolatie: kosten

Kosten voor het laten plaatsen van dakisolatie in Zoetermeer kunnen variëren van tussen de €1000 en €4500. U kunt een deel van de kosten terugkrijgen door gebruik te maken van subsidie. Het gaat vaak om 30% van de kosten die u gemaakt heeft. Aan subsidies zijn vaak wel voorwaarden verbonden. Voordat u in aanmerking komt moet u daar dus aan voldoen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor alle typen dak isolatie kunt u bij Dakreparatie Nederland terecht. Een heel nieuw dak of een ander probleem met uw dak? Wij helpen u bij al uw dakproblemen. U kunt het plaatsen van dakisolatie in Zoetermeer met een gerust hart aan ons overlaten. Wij staan voor deskundigheid, veiligheid en hebben oog voor het milieu.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie aan de binnenzijde van uw platte dak toevoegen? Dit is een goede keus. Uw dak zal daarmee goed geïsoleerd worden. Wanneer u uw schuine dak snel wilt isoleren kunt u dakisolatie aan de binnenzijde laten aanbrengen. Hierdoor hoeft de dakbedekking niet van uw dak gehaald te worden. Ook een goede optie voor het isoleren van uw woning is zoldervloerisolatie. Dit is handig wanneer u de zolder alleen als opbergruimte gebruikt en dus niet verwarmt.

Dakisolatie buitenzijde

Een minder effectieve, maar wel makkelijke manier van dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. De beste optie voor de dakisolatie van uw schuine dak is dakisolatie aan de buitenzijde. Dit is een klus voor een dakdekkersbedrijf, maar levert enorm goede isolatie op. Een makkelijke, maar minder isolerende optie voor uw schuine dak is het vullen van de ruimte onder de dakpannen met speciaal isolatiemateriaal zoals purschuim, glaswolvlokken of termoparels.

Dakisolatie Zoetermeer door Dakreparatie Nederland laten uitvoeren

Wij hebben altijd voldoende dakdekkers beschikbaar, zodat wij u snel kunnen helpen. Vraag meer informatie aan of plan een afspraak in. Neem contact op via 010 - 600 11 94 of stel uw vraag via ons contactformulier.